Jyrsijät, linnut ja matelijat

 

Messujen kissa-, koira-, herppi-, lintu- ja jyrsijäjärjestöjen osastoilla on tarjolla harrastajien sisäpiiritietoa omista lajeista, roduista ja niiden ylläpidosta. Osastoilla pääset tutustumaan lemmikkeihin kosketusetäisyydeltä ja kysymään asiantuntijavinkkejä eri lajien harrastusmahdollisuuksista sekä vinkkejä oman lemmikin hankintaan.

 

Lemmikkikanit ry

Hyvässä lemmikki-omistajasuhteessa molemmat osapuolet tuovat iloa ja valoa toistensa elämään. Suomen Lemmikkikanit ry vaalii tätä auttamalla kaninomistajia ymmärtämään kaneja ja niiden tarpeita paremmin opastamalla oikeanlaiseen ruokintaan ja hoitoon. Yhdistys kokoaa yhteen koko Suomen lemmikkikaniharrastajat.

Supermarsu-elokuva Lemmikkimessuilla!

 

Supermarsu-elokuvan käsikirjoittaja, mm. Hyvät ja huonot uutiset -ohjelmasta tuttu Paula Noronen ja elokuvan päänäyttelijä, 11-vuotias Ella Jäppinen juttelevat Lemmikkimessujen infolavalla uudesta supersankarielokuvasta Supermarsusta. Ella on luvannut paljastaa mm., millaista oli näytellä marsun kanssa ja millaista oli muuntua lentäväksi Supermarsuksi.

  • Tule kuvauttamaan itsesi elokuvan ständille lauantaina tai sunnuntaina klo 13.30-14.00 pehmoisen Supermarsun kanssa, niin osallistut samalla leffalippujen arvontaan!

Supermarsu elokuva kertoo alakouluikäisestä Emiliasta, joka huomaa omaavansa lemmikkimarsunsa pureman jälkeen salaisia supervoimia. Elokuva saa ensi-iltansa tammikuussa 2018.