Järjestä hauska ja unohtumaton retki päiväkoti- tai koululaisryhmällesi

ELMA -tapahtumasta löytyy paljon ohjelmaa myös päiväkoti-ikäisille lapsille ja koululaisryhmille. Tule mukaan ryhmäsi kanssa viettämään elämyksellinen ja jännittävä päivä perjantaina 12.4.

Katso tapahtumakokonaisuuden messutärpit

Liput ryhmille

Liput 4–6 vuotiaille 5 €/hlö kun ostat ne viimeistään 11.4. verkkokaupasta: shop.messukeskus.com
Maksutavat pankkitunnukset tai kortti, ei laskutusmahdollisuutta. Tapahtuman aikana kassoilta lipun hinta 7 € /hlö, käteisellä, kortilla tai kaupungin maksusitoumuksella. Etu koskee myös ryhmien vetäjiä. Alle 4-vuotiaat lapset pääsevät ilmaiseksi sisään.

osta liput

Narikka

Ruuhkien vuoksi nopein tapa päästä tutustumaan tapahtumaan on ohjeistaa oppilaita ottamaan omat koulureput mukaan ja säilyttää ulkovaatteet repussa vierailun ajan.

Narikkapalvelun ryhmähinta on 30 € (koululaisryhmä peruskoulusta tai sitä nuoremmat, max. 30 oppilasta). Narikkapalvelun voi maksaa käteisellä ja kortilla suoraan naulakkoon tai maksusitoumuksella (lisätään laskutuslisä) Messukeskuksen sisäänkäyntien kassoilla. Jos haluat nopeuttaa narikkapalvelun käyttöä, niin suosittelemme pakkaamaan luokan takit yhteen isoon kassiin, esim. Ikea-kassiin jonka voitte luovuttaa henkilökunnalle säilytykseen.

Eväsalue

Mikäli tuotte mukana omat eväät, niin löydätte tapahtumasta eväsalueen osastolta 6p88. Messukeskuksen lukuisat ravintolat palvelevat teitä myös tapahtuman aukioloaikoina.

Muut asiat

Sovittehan osallistumiseen liittyvät pelisäännöt kuten muun muassa messuilla kulkeminen, käyttäytyminen, kohtaamispaikat ja tapahtumasta poistumisen oppilaidenne kanssa etukäteen. Mikäli joku oppilaistanne on hukassa, niin ottakaa yhteyttä hallin 6. infopisteeseen.

ELMAn koululaistehtävät

Kokoamme vuosittain ELMA-messuille valmiita koululaistehtäviä opettajille, jotta saatte vierailustanne irti mahdollisimman paljon.

Koululaistehtävät